Hoera! Er komt weer een lezing!

 

Sorry dat de lezing die voor 8 maart gepland stond niet door kon gaan. Inmiddels ben ik weer helemaal beter. Daarom geef ik woensdag 12 april van 19.30 tot 21.00 uur alsnog een lezing over mijn route naar Rome bij Beagle Bikes, Wittevrouwenstraat 42 in het centrum van Utrecht.

In de lezing ga ik in op het ontstaan van de route, laat ik mooie plaatjes zien die langs het parcours gemaakt zijn, vertel ik af en toe een leuke anecdote en behandel de belangrijkste vragen die rond de route spelen. Natuurlijk is er ook plaats voor vragen uit het publiek.

Je kunt de gidsen voor of na de lezing rechtstreeks bij mij kopen. Dan betaal je natuurlijk geen verzendkosten en als je dat leuk vindt kan ik voorin iets aardigs schrijven.

Er kunnen slechts een beperkt aantal belangstellenden fysiek aanwezig zijn. Daarom wordt de lezing ook live uitgezonden middels ZOOM, zodat je thuis mee kunt kijken en luisteren. Middels een moderator kunnen zoom-deelnemers vragen stellen via de chat. Omdat het aantal gegadigden voor de fysieke lezing waarschijnlijk te groot zal zijn wordt er onder hen geloot wie mag komen.

Klik hier om je bij Beagle Bikes aan te melden voor de lezing.

Ik  verheug me erop jullie weer te ontmoeten, indien niet fysiek, dan toch in elk geval digitaal!

Tot dan,
Hans Reitsma

PS: Ik geef ook een lezing op de Fiets en Wandelbeurs (vrijdag 24 februari om 14.30), maar omdat ik daar maar drie kwartier heb kan ik alleen op de belangrijkste zaken rond de route ingaan. Bovendien verkoop ik daar geen boekjes.