Best veel lezingen dit voorjaar!

Lange lezing bij Beagle Bikes in Utrecht
Woensdag 3 april geef ik van 19.30 tot 21.00 uur een lezing over mijn route naar Rome bij Beagle Bikes, Wittevrouwenstraat 42 in het centrum van Utrecht.

In de lezing ga ik in op het ontstaan van de route, laat ik mooie plaatjes zien die langs het parcours gemaakt zijn, vertel af en toe een leuke anecdote, stip kort de routes voorbij Rome aan en behandel de belangrijkste vragen die rond de route spelen. Natuurlijk is er ook plaats voor vragen uit het publiek. Omdat ik bij Beagle Bikes lekker veel tijd krijg kan ik ook wat handige tips geven en dieper op de materie ingaan dan in de andere lezingen.

Je kunt de gidsen voor of na de lezing rechtstreeks bij mij kopen. Dan betaal je natuurlijk geen verzendkosten en als je dat leuk vindt kan ik voorin iets aardigs schrijven.

Er kunnen slechts een beperkt aantal belangstellenden fysiek aanwezig zijn. Meld je dus op tijd aan, want voor deze plaatsen geldt: op is op. De lezing wordt echter ook live uitgezonden middels ZOOM, zodat je thuis mee kunt kijken en luisteren. Middels een moderator kunnen zoom-deelnemers vragen stellen via de chat.

Klik hier om je bij Beagle Bikes aan te melden voor de lezing.


Korte lezing op de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht gaat niet door

de aangekondigde lezing op vrijdag 23 februari kan helaas niet doorgaan omdat ik geopereerd moet worden

Vrijdag 23 februari geef ik om 13.30 uur een lezing in zaal 5. Deze lezing duurt ongeveer een half uur, waarna er nog een kwartier gelegenheid tot vragen stellen is. Dat betekent dat ik met tot de hoofdzaken moet beperken en niet zo diep op de zaken kan ingaan als in de lange lezing. Ik ben echter alle drie beursdagen met een informatietafeltje aanwezig in het Pelgrimsplein. 

Korte lezingen op de Wereldfietserdagen in Ede
Ook zaterdag 13 april en zondag 14 april geef ik op de Wereldfietserdagen een lezing van een halfuur gevolgd door een kwartier gelegenheid tot vragen stellen. Op dit evenement kun je je uitgebreid laten informeren over fietsreizen in Europa en verder weg en de praktische zaken die daarbij komen kijken. De locatie is De Fietser, Akulaan 2 in Ede. Dat is op loopafstand van het station Ede-Wageningen.
Zowel zaterdag als zondag begint de lezing om 15.00 uur.