• De velden met een sterretje zijn verplicht.
 • Bij het veld bankrekening zijn de laatste 4 cijfers voldoende.
  Zonder die gegevens kan ik niet altijd thuisbrengen welke betaling voor welke bestelling is.
 • Wil je meerdere exemplaren van dezelfde gids, dan kun je dat aangeven in het veld 'opmerkingen'.
 • De gidsen kosten € 24,50 per stuk. Per bestelling komt daar € 3,– bijdrage verzendkosten bij voor verzending binnen Nederland;
  voor verzending elders in Europa is die bijdrage € 6,–.
 • Desgewenst kun je ook een pdf bestellen in plaats van een gedrukte gids. Fietsers vragen mij hier soms om uit oogpunt van gewichtsbesparing. Die bedraagt voor de drie gidsen samen 850 gram. De pdf's kosten € 9 per gids en daar hoef je uiteraard geen verzendkosten voor te betalen. Wil je van deze mogelijkheid gebruik maken vermeld dat dan in het veld Opmerkingen.
  De pdf's verstuur ik via WeTransfer omdat ze nogal groot zijn (ca. 16 Mb per gids). WeTransfer stuurt je dan een mail met link, waarmee je de bestanden kunt downloaden. Ze blijven een week op hun server staan.
 • De GPS-tracks van de route Amsterdam – Rome kun je gratis downloaden van deze site.
  De GPS-tracks plus pdf-bestanden voor de routes Rome – Apulië, Rome – Sicilië en het Rondje Sicilië kosten € 5 per route.
  Als je alleen deze digitale bestanden bestelt betaal je natuurlijk geen verzendkosten.
 • Sorry voor de lastige invul-oefening die je moet doen voor je op Verzend kunt klikken, maar sinds een spamrobot in één minuut 70 fake bestellingen heeft gedaan is dat helaas nodig. Lukt het niet, doe het dan via email (zie onder het menu Contact). Geef dan alsjeblieft je adres, de laatste 4 cijfers van de bankrekening (zodat ik altijd weet welke betaling bij welke bestelling hoort) en tenslotte wat je wilt bestellen.
 • Nadat je op Verzend hebt geklikt verschijnt een bericht waarin de prijzen en de bankrekening waarop je kunt betalen worden vermeld. Je krijgt ook ter bevestiging een automatische mail. Krijg je geen mail, dan zit die waarschijnlijk in je spambox, of misschien heb je je email-adres niet goed ingevuld. Als je een gmail.com emailadres hebt gebeurt het soms dat gmail de automatische mail blokkeert omdat hij die niet vertrouwt. Dan zit hij dus ook niet in je spambox. Maar je bestelling is dan evengoed binnengekomen.
 • Je bestelling wordt verstuurd zodra het juiste bedrag is bijgeschreven. Je krijgt altijd de meest recente drukken van de gidsen.
 • De persoonsgegevens die je hieronder invult worden uitsluitend gebruikt om je bestelling uit te voeren en – als je die optie hebt aangevinkt – om je op de hoogte te houden van eventuele nieuwe routes. Je gegevens worden niet aan derden doorgegeven.
 • De GPS-tracks voor de route naar Rome kun je op deze site downloaden onder Rome-route > GPS-tracks.

 

security image